Published on 08-06-2020

Het Carrière Kompas

Een beknopt instrument dat helpt bij studie- en carrièrekeuzes

Het Carrière Kompas

Veel van jullie hebben al eens kennis gemaakt met het Carrière Kompas. Wat eerst vooral een lange vragenlijst was, is het nu een beknopt instrument waarmee we studenten en medewerkers persoonlijke feedback kunnen geven over wie zij zijn als technische professional. Dit helpt bij studie- en carrièrekeuzes: immers het is belangrijk om goed inzicht te hebben in wie jij bent als professional om te kunnen afwegen welk carrièrepad goed bij jou past.

We werken nu aan een verbeterde en gebruiksvriendelijkere versie van de feedbacktool en we onderzoeken hoe we de feedback kunnen aanvullen met activerende opdrachten. Inmiddels kunnen we ook op opleidings- en bedrijfsniveau feedback geven over hoe de samenstelling van jouw groep studenten of medewerkers eruit ziet, bijvoorbeeld in vergelijking tot andere opleidingen en bedrijven. Dit kan helpen bij de vormgeving van talentontwikkeling en hoe je een diverse groep talent kunt helpen ontwikkelen en behouden voor je opleiding of bedrijf. Er komt binnenkort een nieuwe mogelijkheid om hieraan mee te doen. Meer informatie? Mail naar bridgethegap@utwente.nl.

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak

Ben je enthousiast over onze aanpak en wil je aanhaken? Vertel ons jouw ideeën. We denken graag mee en verbinden je met de juiste initiatieven, onderwijsorganisaties of bedrijven. Samen werken we aan de instroom, doorstroom en het behoud van technisch talent in Twente. Maak een afspraak!