Published on 15-10-2019

Careerday-On-Tour: bedrijfsbezoek Thales

Leerlingen van het voortgezet onderwijs bezoeken meerdere bedrijven in de regio in het kader van beroepsoriëntatie

Careerday-On-Tour: bedrijfsbezoek Thales

Vorige week stond in het teken van Careerday-On-Tour, georganiseerd door Jet-Net/Technet (de organisatie die onderwijs verbindt met het bedrijfsleven) en Techniekpact Twente. Tijdens deze Careerday bezochten leerlingen van het voortgezet onderwijs meerdere bedrijven in de regio in het kader van beroepsoriëntatie. Het betreft leerlingen die een technisch profiel hebben gekozen en dus interesse hebben in techniek.

Bedrijfsbezoek Thales

En als je geïnteresseerd bent in techniek dan kun je niet om Thales heen. Thales heeft leerlingen van twee middelbare scholen kennis laten maken met een aantal jonge technische medewerk(st)ers. In groepjes hebben zij verschillende techneuten mogen interviewen. Door middel van deze speeddate heeft Thales kunnen laten zien hoe groot de variatie is aan technische beroepen.

Wendy Grootholt van Thales zegt hierover: “Voor ons was het een ideale gelegenheid om de leerlingen onze hightech werkomgeving te laten zien. Hopelijk hebben we ze enthousiast gekregen om verder in de techniek te gaan. Het zou leuk zijn als ze in hun vervolgopleiding tijdens stage / afstuderen nog eens aan ons denken, want we hebben opdrachten volop! Ben jij nieuwsgierig naar onze stage- / afstudeeropdrachten of naar onze vele vacatures? Ga dan naar onze website www.thalescareers.nl”.

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak

Ben je enthousiast over onze aanpak en wil je aanhaken? Vertel ons jouw ideeën. We denken graag mee en verbinden je met de juiste initiatieven, onderwijsorganisaties of bedrijven. Samen werken we aan de instroom, doorstroom en het behoud van technisch talent in Twente. Maak een afspraak!