Published on 26-09-2019

Bedrijven en toptalent ontmoeten elkaar bij de Business Walk

Techniekpact Twente heeft op woensdag 28 augustus 2019 samen met haar partners uit het HR Platform Twente deelgenomen aan de Business Walk.

Bedrijven en toptalent ontmoeten elkaar bij de Business Walk

Techniekpact Twente heeft op woensdag 28 augustus 2019 samen met haar partners uit het HR Platform Twente deelgenomen aan de Business Walk. Tijdens deze Business Walk liepen 300-400 (internationale) masterstudenten over de Flow of Innovation. Hier konden zij in contact komen met de mooie (high) tech bedrijven uit de regio. Direct doel van de middag was het in contact komen met toptalent en het stimuleren van de onderlinge samenwerking van (high)tech bedrijven. De start voor het aantrekken en behouden van talent wordt hiermee al in de basis van de opleiding geborgd. Voor Techniekpact Twente en haar partners was het een succesvolle middag, we doen zeker bij een volgende editie weer mee!

Bekijk de deelnemende bedrijven. 

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak

Ben je enthousiast over onze aanpak en wil je aanhaken? Vertel ons jouw ideeën. We denken graag mee en verbinden je met de juiste initiatieven, onderwijsorganisaties of bedrijven. Samen werken we aan de instroom, doorstroom en het behoud van technisch talent in Twente. Maak een afspraak!