Samen investeren in technisch talent

Met Techniekpact Twente stimuleren we initiatieven voor het opleiden, werven en behouden van technisch talent in Twente. Dat doen we samen met onderwijs, bedrijven en overheid. We vertellen je graag hoe we dat aanpakken en hoe jij mee kan doen. Samen werken we aan de toekomst van Twente.

Techniek heeft de toekomst én maakt de toekomst

Het ‘internet of things’, Industrie 4.0, robotica, nanotechnologie en hyper reality. Het zijn slechts enkele aspecten van de huidige technologische ontwikkelingen die ons volop kansen bieden. Kansen waarvoor we veel technisch talent nodig hebben. Kiezen, leren en werken in de techniek is het streven van het landelijke programma Techniekpact. Wij vertalen dat naar instroom, doorstroom en behoud van technisch talent in onze regio Twente. Inmiddels werken we sinds 2013 met succes aan groei van technisch talent. Lees meer over de Twentse aanpak.

Over Techniekpact Twente

Maak kennis met

Angelique Fiselier
Angelique Fiselier
Projectmanagement officer / officemanager
Angelique Fiselier

Heb je een vraag over de inhoud van het Techniepact Twente programma? Of wil je aansluiten als partner? Neem contact met mij op. Ik bespreek graag de mogelijkheden!

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak

Ben je enthousiast over onze aanpak en wil je aanhaken? Vertel ons jouw ideeën. We denken graag mee en verbinden je met de juiste initiatieven, onderwijsorganisaties of bedrijven. Samen werken we aan de instroom, doorstroom en het behoud van technisch talent in Twente. Maak een afspraak!